Eşti aici

La CJI

„Miezul problemei trebuie să încapă în coaja unei nuci” - expertul britanic Timothy Large își împărtășește experiența în domeniul jurnalismului narativ
„Cele mai bune articole au cele mai bune citate. Miezul problemei trebuie să fie atât de succint, încât să încapă în coaja unei nuci și să se regăsească la începutul articolului. Scrieți nu așa cum trebuie, dar așa cum vorbiți și gândiți; descrieți detalii pline de culoare, fiți... mai multe
ONG-urile de media califică apelul PPEM la adresa jurnaliştilor drept imixtiune în activitatea instituțiilor de presă
Organizațiile neguvernamentale din domeniul mass-media își exprimă îngrijorarea în legătură cu tentativa Partidului Popular European din Moldova (PPEM) de a face presiuni pe unele instituții media și de a le oferi ”lecții de jurnalism”.
Emisiunea „Media Azi”, ediția 67: Legea „Big Brother” vs libertatea de exprimare în internet
Proiectul de lege nr. 161, cunoscut cu numele „Big Brother”, înregistrat în Parlament în aprilie 2016, ar putea fi examinat în ședința în plen a deputaților în cel mai scurt timp.
Raport CJI: Femeile predomină în materialele jurnalistice despre educație, iar bărbații în cele pe teme politice
O mare parte din mass-media, monitorizată  de Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) în cadrul campaniei „Presa echilibrează genul!”, nu asigură echilibrul de gen şi nu este preocupată de promovarea egalității de șanse prin intermediul produselor lor jurnalistice.
Media Azi, ediţia 66: Deplasarea jurnaliștilor în Turcia pe banii clinicii vizate în investigația Rise Moldova, între interes public și corupere?
Anastasia Nani discută cu jurnaliştii de investigaţie Mariana Raţă şi Victor Moşneag despre deplasarea în Turcia a unui grup de reporteri, pe banii clinicii vizate în investigaţia Rise Moldova privind o platformă de caritate.
ONG-urile de media își exprimă îngrijorarea în legătură cu agresarea echipei Jurnal TV
Organizațiile neguvernamentale din domeniul mass-media îşi exprimă protestul şi îngrijorarea în legătură cu agresarea echipei de filmare a postului de televiziune Jurnal TV.
Susține în continuare activitatea CJI, redirecționând 2% din impozit

Ne adresăm și în acest an către dumneavoastră cu îndemnul de a ne susține prin redirecționarea a 2% din impozitul pe venit, astfel încât să putem promova în continuare jurnalismul liber și independent.

Invitație CJI: Lansarea raportului de monitorizare a conținutului mass-media din perspectiva respectării echilibrului de gen
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) lansează miercuri, 07 martie, Raportul de monitorizare a conținutului mass-media din perspectiva respectării echilibrului de gen, realizat în cadrul campaniei „Presa echilibrează genul!”. În cadrul activității, vor fi prezentate... mai multe