Eşti aici

Concurs CJI: Mentor pentru beneficiarii granturilor pentru campanii împotriva dezinformării și propagandei în media

21 Decembrie 2020
932 de afişări
Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) anunță un concurs de selectare a unui expert/ unei experte care va activa în calitate de mentor/ mentoră pentru beneficiarii granturilor pentru campanii împotriva dezinformării și propagandei în media.
 
Concursul de granturi a fost câștigat de două organizații: AO TARSMI (Tuk.md) și ÎI „Deleu-Delev”.

Granturile sunt oferite cu scopul de a diminua impactul propagandei și a informațiilor manipulative difuzate de mass-media și pentru a contribui la dezvoltarea gândirii critice a cetățenilor Republicii Moldova.

Responsabilități:

  • Analizarea propunerilor beneficiarilor granturilor pentru campanii împotriva dezinformării și propagandei în media;
  • Formularea unui set de recomandări pentru îmbunătățirea acestora;
  • Formularea unui set de recomandări pentru promovarea conținutului;
  • Ghidarea în procesul de punere în aplicare a proiectelor.
Dosarul trebuie să includă:
  • CV-ul;
  • Oferta financiară;
  • Descrierea succintă a unui plan de lucru cu beneficiarii granturilor.
Documentele urmează să fie expediate la următoarele adrese de email: comunicare@ijc.md și anani@ijc.md până la data de 15 ianuarie 2021.
 

Persoana de contact: Mariana Tabuncic, manageră de program. Telefon: 022 213 652.

Granturile pentru campanii împotriva dezinformării și propagandei în media sunt oferite de CJI în calitate de partener în cadrul proiectului „Presa în sprijinul democrației, incluziunii și responsabilității în Moldova” (MEDIA-M), finanțat de USAID și UK Aid și implementat de Internews în Moldova. Proiectul MEDIA-M își propune să promoveze dezvoltarea unei prese independente și profesioniste în Moldova, oferindu-le cetățenilor acces la o diversitate de perspective și contribuind la formarea unui sector media mai rezistent la presiuni politice și financiare.

CJI  nu  discriminează direct sau indirect candidatul/candidata pe criterii de sex, vârstă, apartenență națională, rasă, etnie, religie, viziuni politice, orientare sexuală, origine/statut social, etc. Se va ține cont doar de competențele profesionale ale candidatului/candidatei. CJI oferă șanse egale de angajare tuturor, dosarele fiind analizate obiectiv și cu asigurarea deplinei confidențialități.