Eşti aici

Media Azi: Ombudsmana Teleradio-Moldova, despre politica editorială a postului public de televiziune

25 Septembrie 2020
391 de afişări
Președinția, Guvernul, Parlamentul continuă să fie instituțiile vizate cel mai des în știrile de la Moldova 1, o arată cel mai recent raport de monitorizare a postului public, lansat de Centrul pentru Jurnalism Independent. Totodată, în prag de alegeri, președintele Igor Dodon, înscris și el în cursa prezidențială, a rămas sursa menționată sau citată de cele mai multe ori, potrivit monitorizării care a avut loc în perioada 31 august – 6 septembrie 2020. Despre felul în care televiziunea publică reflectă subiecte de interes pentru societate s-a discutat de multe ori la evenimente publice, adesea însă în lipsa reprezentanților Moldova 1. Carmelia Albu, din 2014 ombudsmana Companiei Teleradio-Moldova, este invitata unei noi ediții a emisiunii Media Azi în cadrul căreia și-a expus punctul de vedere.
 

 

Emisiunea poate fi vizionată pe portalurile www.moldova-azi.md, www.media-azi.md și www.mediacritica.md și pe canalul Youtube al CJI.

Realizarea emisiunii Media Azi a fost posibilă datorită suportului generos din partea poporului american și britanic prin intermediul Agenției Statelor Unite pentru Dezvoltare Internațională (USAID) și Uk Aid. Conținutul acestei ediții ține de responsabilitatea Centrului pentru Jurnalism Independent și nu reflectă în mod necesar viziunea UK Aid, USAID sau a Guvernului Statelor Unite.